Ønsker du å jobbe mindre og heller bruke mer tid på personlige interesser eller den store drømmen? Her får du tips om å bygge inntekt fra utbytteportefølje, handle aksjer på børs og å drifte eget aksjeselskap. Mens det går seg til, kan enkle sparetips bidra til at hverdagsøkonomien går rundt.

2. desember 2018

Tulleporteføljen - oppdatering 02.12.2018

Marginalt opp for Tulleporteføljen, hvor salgsanbefaling betyr kjøp, og kjøpsanbefaling betyr salg. Her er ukens oppdatering!

Ved inngangen til uken bestod Tulleporteføljen av Otello (OTELLO), Fjord1 (FJORD), Techstep (TECH), Petroleum Geo-Services (PGS) og Prosafe (PRS) - alle kjøp er gjort basert på salgsanbefalinger. Det var i tillegg tilgjengelige midler kr 17.984,38.

Det ble ikke fanget opp noen kjøpsanbefalinger siste uke for de 5 papirene som kan selges. Hvis du kommer over kjøpsanbefaling for OTELLO, FJORD, TECH, PGS eller PRS er du velkommen til å poste en lenke til anbefalingen i kommentarfeltet. Anbefalingen må ikke være eldre enn 7 dager når den postes.

Status 02.12.18:

Totalverdi økte marginalt og er nå kr 868.866,85 (forrige uke kr 867.094,35) og dette tilsvarer en positiv ukesavkastning på 0,2% (+4,9% uken før). Som referanse nevnes at Oslo Børs var opp 2,9% siste uke (-4,1% uken før).


Disponibelt for kjøp: kr 17,984,38 som blir en buffer som kan benyttes hvis neste realiserte beløp er mindre enn 200.000.


I tulleporteføljen fordeles kr 1.000.000 på fem plasseringer á 200.000. Når meglerne sier selg, så kjøper vi. Når de anbefaler kjøp av en aksje vi allerede har i tulleporteføljen, selger vi. Eksperimentet går i å se om meglernes spådommer er noe å bry seg med. Kan vi gjøre det bra hvis vi handler motsatt? Hva blir i så fall status etter 3 måneder? Søndag 30. desember vet vi svaret.

Det blir gjort opp foreløpig status hver søndag. Kommer du over en kjøps- eller salgsanbefaling kan du kommentere under siste rapport med lenke til anbefalingen. Det blir tatt til følge bare hvis du kommenterer innen 7 dager fra publiseringsdato. Kun aksjer på Oslo Børs er aktuelle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar