Ønsker du å jobbe mindre og heller bruke mer tid på personlige interesser eller den store drømmen? Her får du tips om å bygge inntekt fra utbytteportefølje, handle aksjer på børs og å drifte eget aksjeselskap. Mens det går seg til, kan enkle sparetips bidra til at hverdagsøkonomien går rundt.

20. november 2016

Sparetips #13: Få oversikt over tilbudene!

Nå er det lenge siden forrige sparetips, og siden denne bloggen jo ikke bare handler om aksjer, men kanskje enda mer om det å skape sin egen drømmehverdag hvor redusert forbruk kan være nødvendig i alle fall i starten, er det på høy tid med et tips igjen. Og i dag handler det om tilbuds-app'er!

Å følge med på tilbud er viktig, og slett ikke flaut. Ved å handle dine faste varer til en litt lavere pris kan du spare inn ganske mye over tid. Dette handler altså ikke om å finne gode tilbud på varer som du strengt tatt ikke burde handle, men best pris på basisvarer eller de varene du vet at du uansett kommer til å kjøper. Dagligvarer.

Det er ganske greit å følge med på tilbudene fra den nærmeste matbutikken din, men hvis du har tilgang til flere butikker/kjeder, kan dette fort bli en utfordring. Ikke alle publiserer tilbudene på nettet, noen ganger må du faktisk inn i butikken for selv å lese prisen. Siden de fleste butikkene kjører kampanjer dann og vann, vil det nesten alltid være enkelte varer som er priset under normalen uten at det er markedsført. Noen priser svinger nærmest fra uke til uke. Problemet ditt er at hvis du skal følge med på alle prisene i alle de butikkene du har til rådighet, blir det ikke tid igjen til å gjøre andre ting. Du skulle jo følge drømmen din, ikke sant? Eller kanskje bare nyte det å kunne disponere tiden din fritt.

Da er det praktisk og greit at det finnes flere app'er der ute som kan holde styr på tilbudene for oss. Noen har allerede rukket å bli populære, mens andre nærmer seg lansering.

Sjekk app-butikkene for flere løsninger. Kanskje lønner det seg å teste ut flere, for du er avhengig av å finne akkurat den app'en som gir best og mest oppdatert informasjon nettopp i forhold til dine kjøpevaner og ditt bosted. Den app'en som er suveren i Oslo trenger ikke å være den som funker best i Ålesund. Det kan være betydlige forskjeller i hvordan app'ene driftes,

Sjekk også artikkelen «Samler tilbudene fra matvarekjedene i én app: Har 200.000 brukere i uken» (e24.no, publisert 19.11.2016).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar