Ønsker du å jobbe mindre og heller bruke mer tid på personlige interesser eller den store drømmen? Her får du tips om å bygge inntekt fra utbytteportefølje, handle aksjer på børs og å drifte eget aksjeselskap. Mens det går seg til, kan enkle sparetips bidra til at hverdagsøkonomien går rundt.

9. februar 2016

Sparetips #12: I februar introduseres nye matvarer

Det er ikke ofte emneknaggen Sparetips får oppmerksomhet her på bloggen, så det er på tide å komme med et tips nå som matkjedene lanserer nye produkter i februar.

Denne bloggens hovedtema er å investere i utbytteaksjer for å kunne jobbe redusert stilling, og heller frigjøre tid til det man har lyst til å bruke livet sitt til. Med litt flaks vil også hobber eller andre nye prosjekter gi noen inntekter. Men et viktig moment hvis du vil prøve å greie deg med mindre inntekt, er selvsagt å moderere forbruket.

Du vet allerede hva som er billig i matveien. Du vet sikkert også hva du kan kjøpe når du vil kose deg med noe usunt, uten at det koster skjorta. Og så var det dette med å følge godt med på ulike tilbud, og slå til når det monner.

Hvert år i februar slipper matvarekjedene en mengde nye produkter. Noen få blir fremtidige suksesser, mens andre trekkes tilbake etter relativt kort tid i markedet. Forbrukerne bestemmer! Felles for mange av disse produktene er at produsenten ikke vet nøyaktig hvor mye kunden er villig til å betale. Dessuten skal mange produkter konkurrere mot mer etablerte varer, og ikke minst mot etablerte forbrukervaner. Derfor hender det at de nye produktene er priset nokså lavt når de introduseres.

Følg med i matbutikken, legg merke til nyhetene og sammenlign prisen med tilsvarende produkter. Finner du noe som er greit priset, tester du produktet. Hvis det er ok, kan du handle inn større mengde for lagring, fortsatt til introduksjonspris.

Men ikke drøy for lenge - butikkpriser kan endres flere ganger per uke. Når du finner noe interessant kan det være mye å spare på å handle raskt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar