Ønsker du å jobbe mindre og heller bruke mer tid på personlige interesser eller den store drømmen? Her får du tips om å bygge inntekt fra utbytteportefølje, handle aksjer på børs og å drifte eget aksjeselskap. Mens det går seg til, kan enkle sparetips bidra til at hverdagsøkonomien går rundt.

9. februar 2015

Frihet og forbruk

Ønsker fu å velge bort en godt betalt heldagsjobb for å frigjøre tid til aktiviteter du har større glede av? Da kan forbruket ditt være en avgjørende faktor for at du skal lykkes!For mens friheten står i kontrast til det å jobbe for andre, står et redusert forbruk i kontrast til den forbruksfesten du kunne deltatt i om du hadde fast jobb og inntekt. Men livet er jo så mye mer, og hvis du har bestemt deg for å følge en drøm, er du helt sikkert motivert til å redusere forbruket ditt hvis det er det som må til for at du skal lykkes.

Uansett om du har noe fast inntekt og kanskje sparepenger å tære på, vil bevisstheten rundt forbruket gjøre det lettere å kunne slå seg løsen gang i blant. Det er hverdagene det er flest av, og hvis du etablerer gode rutiner fra starten av, kan du heller øke litt etter hvert som den nye økonomien din går seg til.

Her på Aksjeporteføljen finner du mange tips. Klikk på stikkordet Sparetips i menyen for å finne alle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar